Windsurf Gotland i tidningen "Gotland Just Nu"

Om Windsurf Gotland

Vill du lära dig vindsurfa från grunden, utveckla din befintliga teknik eller kanske lära dig segla vågor? Oavsett dina önskemål hjälper vi dig utvecklas med bräda och segel på Östersjön!
Windsurf Gotland är ett gotländskt företag med rötterna i Ulf Stillmans surfskola. Ulf är en av sveriges mest välmeriterade vindsurfinstruktörer och tack vare tusentals timmar på de gotländska vågorna kan vi ge dig de bästa förutsättningarna för att vindsurfa på Gotland!
Vi erbjuder både Kom-igång-kurser, heldagskurser och weekendpaket där resa, boende, utrustning och vindsurfing ingår.
Eftersom vi inte tar mer än max 3 elever per instruktör garanterar vi att du får all den hjälp du behöver.

Då vi befinner oss på en ö spelar det ingen roll varifrån det blåser, någonstans är det alltid fina förhållanden för att vindsurfa och vi känner till de bästa platserna! Dit ingen annan eller ytterst få hittar…

Windsurf Gotland är delägare i Surfspot Sweden AB och det faller sig därför naturligt att vår kursutrustning kommer från Surfspots sortiment. Det innebär bland annat brädor från Starboard, F2 och AHD samt segel från Sailloft och Maui Sails. Vi är även återförsäljare för Surfspot och erbjuder hela Surfspots utbud, levererat och klart till dig på Gotland!

Varmt välkommen önskar Ulf och Rasmus